Deel |

Sociale Netwerksites
zoals Facebook en Twitter gebruiken voor marketing of een blog bijhouden, kunnen goede Internetmarketing wapens zijn!

Facebook, Twitter
en Blog marketing


website laten maken kosten google plaats pagina 
 

Website laten maken, kosten, Internetbureau eindhoven webdesigner eindhoven

Erg tevreden met de website. Met belangrijkste zoekterm:
vloerenlegger Eindhoven, sta ik nu nr. 1 én 2 in Google.
Ik heb het nog nooit zo druk gehad!  Van harte bedankt.
Henri van Echthout.   (echthout.com).  
Your Subtitle text
Alle info op een rijtje

website laten maken eindhoven echthoutwebdesign eindhoven stomerij trimaxwebdesign eindhoven
website laten maken eindhoven m classics
websitelaten maken eindhoven bizwebtoday
website laten maken eindhoven paintcraft
webdesign eindhoven websites 
Website laten maken, lage kosten, geen kleine lettertjes!


U tekent bij ons geen termijncontract. Er is geen "abonnement", er zijn geen   "servicekosten", geen "opstartkosten", of "licentiekosten".


 Facebook marketing, Twitter marketing en Blogs voor marketing.

Iets waar u misschien nog niet aan gedacht hebt is, hoe u populaire Sociale Netwerksites zoals: Facebook en Twitter kunt gebruiken voor marketing. Ook kan een Blog bijhouden goede resultaten opleveren. Zelfs de videosite Youtube  kan worden gebruikt voor marketing doeleinden. Al deze dingen bijhouden is niet zoveel werk als het lijkt. Zolang het maar op een verstandige manier is opgezet kunnen bijna al dat soort dingen bijgehouden worden via email.
 

 Website laten maken (Wordpress), kosten en werkwijze.

Wij geven u een vaste prijs. Een 5-pagina website kost € 695. Wij maken de website, laten hem zien en als u tevreden bent, betaalt u pas. Wij gebruiken het Wordpress systeem (open source). Dit betekent dat u zelf veranderingen kunt aanbrengen op uw website. De hosting-kosten voor een 5-10 pagina website zijn: € 4. per maand (voor dit bedrag kunt u vaak meerdere websites "hosten"). Als u later hulp nodig heeft met het aanbrengen veranderingen in uw website, doen wij dit werk voor € 48 per uur (afgerond naar boven of beneden naar het dichtstbijzijnde kwartier). Indien nodig zijn wij ook bereid u te coachen, zodat u dit werk zelf kunt doen.

Als u dakdekker, tegelzetter of stukadoor bent, zal uw website niet veel veranderen nadat hij klaar is. Een website voor een bakkerij of een restaurant behoeft misschien vaker wat aanpassingen. Het is wel te verwachten dat, vooral in het begin, de meeste websites een paar uur werk nodig hebben (verdeelt over de eerste paar maanden) om de vindbaarheid in Google te verbeteren.

 Wij schrijven alle benodigde tekst voor uw website.

Goed geschreven, marketing-gerichte tekst, is een belangrijk onderdeel van een website. Nadat een potentiële klant uw website heeft gevonden, dient hij of zij te worden aangezet tot actie. Dit betekent in de meeste gevallen een email sturen of een telefoontje plegen. Goed geschreven tekst helpt daarbij.

Pakkende teksten schrijven is een vaardigheid die niet elke websiteontwerper in huis heeft.

Een tekstschrijver voor websites dient ook vertrouwd te zijn met de manier waarop zoekmachines, zoals Google, Yahoo en Bing, tekst lezen en beoordelen. Zoekmachine gerichte tekst schrijven zorgt ervoor dat uw website gevonden wordt.


 Gericht internetmarketing advies voor uw website.

Internet marketing verschilt in principe niet veel van "normale" marketing. Het is wel iets waar we over moeten praten voordat we met het maken van de website beginnen. Hoe onderscheidt uw bedrijf zich ten opzichte van uw concurrenten; is een belangrijke vraag die u zich moet stellen.


 "Hoog in Google", hoe belangrijk is dat?

Als ik een klusbedrijf nodig heb, doe ik wat de meeste mensen doen; ze zoeken op het internet. Om iets te vinden gebruiken ze een "zoekmachine". Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine. Daar typen zij in: "klusbedrijf Amsterdam" (of waar ze ook wonen). Als ze klikken op de "zoeken "knop krijgen ze een pagina met een lijst van klusbedrijven in Amsterdam. Als u een klusbedrijf bent in Amsterdam en u hebt een website, dan wilt u natuurlijk op de eerste resultaatpagina staan. Om dat te bereiken, dient uw website aan bepaalde eisen te voldoen en op een specifieke manier te zijn gemaakt. Wij hebben ons daar in gespecialiseerd en onze websites scoren  dan ook "hoog in Google".
  Ook 's avonds bereikbaar per telefoon.

Wij zijn gevestigd in de V.S. (Gloucester 60 km ten noorden van Boston). Vanwege het tijdsverschil zijn wij bereikbaar tussen 15.00 - 24.00 uur Nederlandse tijd. Ik (de eigenaar van Het Bedrijfsweb) ben Nederlander en u spreekt altijd met mij persoonlijk.
 


 
Webdesigner Eindhoven - Amerika connectie -

Zoals gezegd ik ben Nederlander, geboren en getogen in Eindhoven. Ik woon nu in de buurt van Boston, Massachusetts. Aan de oostkust van Amerika. Ik kom nog steeds regelmatig in Eindhoven, dat verklaart ook waarom ik verschillende Eindhovense bedrijven als klant heb.


 Een goede naam kiezen voor uw website.

Is bakkervos.nl beter dan bakkerijvos.nl? Misschien bakker-vos.nl  met een streepje? Wat doe je als de naam die je wilt al weg is? Johan Cruiff zei eens: "elk nadeel heb z'n voordeel".

Misschien is het wel slimmer dat meneer Vos slagroomtaart.nl koopt. Een goede naam kiezen is belangrijk, omdat Google uw naam belangrijk vindt. Bakker Vos die niets liever wil dan dure slagroomtaarten verkopen, is beter af zijn ijdelheid in te tomen en voor  de naam slagroomtaart.nl te kiezen.

Wilt u meer weten over een goede naam kiezen, webdesign, of een website laten maken?
Gewoon even hieronder uw vraag verzenden en u krijgt binnen 48 uur antwoord.
Neem contact op voor gratis advies.
Uw emails worden binnen 48 uur beantwoord.
Naam:
Email:
Vragen: